Omar Lkhorf gaf ook opdracht liquidatie “JayJay”

Rapper Jay Jay van The Greengang uit de Bijlmer wordt verdacht van liquidatie kosteloos, still youtube videoclip

Omar Lkhorf, in het milieu bekend als “Suarez”, gaf ook opdracht om de Amsterdamse rapper Jasen L. te liquideren. Dat melden bronnen aan PrimeCrime.

Jason L., beter bekend als “JayJay” is inmiddels tot 14 jaar veroordeeld voor betrokkenheid bij de liquidatie van ‘Appie’ Belhadj in Bijlmerflat Kikkenstein in 2016.

Nachtleven
In 2016 stuurde Omar Lkhorf meerdere keren aan om de rapper om te laten leggen. Het plan was om “JayJay” in de val te laten lokken door Mohamed H, in het milieu bekend als “Eitje”. Mohamed H. moest in het nachtleven bevriend raken met “JayJay” en zich voordoen als iemand die geen banden heeft met de groep van Banouaf A, waartoe ook Omar Lkhorf behoort.

Ondanks meerdere pogingen van “Eitje” om bevriend te raken met “JayJay” lukte het maar niet om verder te komen dan wat korte gesprekken in het nachtleven. Het lukte Mohamed H. maar niet om de rapper te lokken. Keer op keer werd de liquidatie uitgesteld.

Mohamed H.
Rotterdammer Mohamed H. zat samen gedetineerd met Benaouf A. Daar werd hij door Benaouf geronseld om liquidaties te plegen. Benaouf bracht Mohamed H. in contact met Omar Lkhorf, die hem na zijn vrijlating zou moeten aansturen.

Mohamed H. werd sindsdien door Omar Lkhorf aangestuurd om meerdere liquidaties te plegen. Inmiddels zitten zowel Mohamed H. als Omar Lkhorf vast. Zij worden verdacht van meerdere (mislukte) liquidaties.

Justitie heeft uitgebreid PGP bewijs tegen deze verdachten. Nu de rechter in de zaak tegen “Noffel” PGP bewijs heeft toegestaan, risceren zowel Mohamed H., Omar Lkhorf en de medeverdachten een levenslange celstraf vanwege de meerdere zware delicten waarvan zij worden verdacht.